Jasno shutters

Jasno shutters, Blinds, Folds en Swing

Ontdek de Jasno shutter. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning:  creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Waarbij u alle vrijheid geniet als het gaat om kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen. De Jasno shutter is verkrijgbaar in vele speciale vormen.

Primewood 

jasno shutter Shutters van Primewood zijn vervaardigd uit Paulownia hout. De Paulownia boom is een snel groeiende houtsoort die ook wel prinsessenboom genoemd wordt.  Het is een duurzame houtsoort, doordat het lokaal geplant en verwerkt wordt.

Het gecontroleerde droogproces van het hout draagt zorg voor een duurzame shutter. De verbinding van het frame is een ouderwetse pengat verbinding, waardoor het verlijmde oppervlak maximaal is en zorgt voor optimale stevigheid. De Lamellen van de JASNO shutters zijn samengesteld.

Dit zorgt voor nog rechtere lamellen dan met kwartiers gezaagd mogelijk is. Deze kostbare methodes maken dat Jasno shutters een duurzame investering in elk interieur zijn.

Leverbaar in lak tinten € 399,00 per m2

Leverbaar in beits tinten €  459,00 per m2

Aqualine shutters, 

zijn unieke spatwaterproof shutters. Ze zijn een ideale oplossing voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, keukens zwembaden en wellness ruimtes.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. De lamellen en stijlen zijn versterkt met een aluminium profiel in de kern, wat de shutters een nog sterker en strakker resultaat geeft.

Leverbaar in verschillende populaire interieurkleuren en dezelfde 4 lamelmaten als de Primewood shutters.

Leverbaar in lak tinten € 399,00 per m2

Blinds  

Gun uw fantasie de vrijheid. De Jasno Blinds zijn er in vele kleuren in lak en beits leverbaar. De Jasno Blinds worden vervaardigd uit Paulownia hout. Een zeer lichte houtsoort. Door de kleinschaligheid van de plantages bij lokale boeren, kan het hout niet fsc-gekeurd worden.

Jasno Blinds leverbaar in twee soorten en prijsgroepen.

*Paulownia hout met lak of  beits (€)       * Paulownia hout met matte olie (€€)

50mm   €  180,00 per M2                              50mm   €  235,00 per M2

63mm   € 195,00  per M2                              63mm   €  250,00 per M2

Uiteraard ook leverbaar met ladderband naar keuze.

 

Folds , Vouwgordijnen op maat gemaakt

De Jasno Folds  zijn anders dan andere vouwgordijnen en daar zijn we trots op! De afwerking is altijd zoals u die van JASNO gewend bent; met oog voor detail.

  • Textiel: het geweven papier is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Leverbaar in semi-transparante of dim-out variant. Beiden zijn niet verduisterend.
  • De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in  zes stijlvolle kleuren. U kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant  van elkaar te laten verschillen.
  • Bediening van de vouwgordijnen: de metalen bedieningsketting wordt met een kindveilige bevestiging gemonteerd. De folds worden standaard voorzien van een transparante bevestiging, die overal bij past.
  • Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling.
  • Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring. In combinatie met de altijd zichtbare onderlat geeft de volant de vouwgordijnen een luxe uitstraling.
  • Onderhoud en garantie: het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden. U krijgt bovendien van ons twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het bedieningsmechanisme.

SWINGS,

Verticale lamellen in een moderne versie.

Laat u inspireren door ons nieuwste product Jasno Swings  Met één ketting bediening wordt er een om en om systeem in beweging gebracht.

De vloeiende bewegingen van de lamellen resulteren in een harmonieus en verrassend 3D effect. Meer of minder lichtinval? Recht of juist schuin gedraaide lamellen? Spelen met licht wordt nu nog leuker!