Jasno shutters

Jasno shutters, Blinds, Folds en Swing

Ontdek de Jasno shutter. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning:  creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Waarbij u alle vrijheid geniet als het gaat om kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen. De Jasno shutter is verkrijgbaar in vele speciale vormen.

Primewood

jasno shutterGeef uw shutters een exclusieve uitstraling met de subtiele nerfstructuur van Primewood. Shutters van Primewood zijn vervaardigd uit het beste hout: linde, abachi, populier en lariks. Kies uit 50 verschillende beitskleuren en wittinten uit de JASNO-collectie. Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het vrijwel complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren.

PRIMEWOOD shutters zijn vervaardigd uit het exotische en duurzame white teak. Dit is een
stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. Het hout heeft een mat-zilveren kleur wat een zijdeachtige uitstraling geeft.   DePrimewood shutters van JASNO zijn FSC®-gecertificeerd.
Vanaf € 480,– per m2.

Ecowood ? Ecowood Plus

jasno1 (1)Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Ecowood is dus onze ‘groene’ shutter.

Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de zes meest gevraagde wittinten uit de JASNO-collectie. Ecowood € 350,- per m2.  Ecowood Plus vanaf € 390,00 per m2  ook in 18 lakkleuren verkrijgbaar.

Blinds  

Gun uw fantasie de vrijheid. De Jasno Blinds zijn er in alle kleuren van de regenboog. Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom! Hoe dat kan? We zagen ze
jasno 3 (1)‘kwartiersgewijs’ uit de boomstam. Hierdoor krijgen we mooie, lange, rechte lamellen.

Vanaf € 180,00 pm2  voor de 50 mm lamelmaat.

Uiteraard ook leverbaar met ladderband naar keuze.

Folds , Vouwgordijnen op maat gemaakt

De Jasno Folds  zijn anders dan andere vouwgordijnen en daar zijn we trots op! De afwerking is altijd zoals u die van JASNO gewend bent; met oog voor detail.

  • Textiel: het geweven papier is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Leverbaar in semi-transparante of dim-out variant. Beiden zijn niet verduisterend.
  • De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in  zes stijlvolle kleuren. U kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant  van elkaar te laten verschillen.
  • Bediening van de vouwgordijnen: de metalen bedieningsketting wordt met een kindveilige bevestiging gemonteerd. De folds worden standaard voorzien van een transparante bevestiging, die overal bij past.
  • Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling.
  • Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring. In combinatie met de altijd zichtbare onderlat geeft de volant de vouwgordijnen een luxe uitstraling.
  • Onderhoud en garantie: het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden. U krijgt bovendien van ons twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het bedieningsmechanisme.

SWINGS,

Verticale lamellen in een moderne versie.

Laat u inspireren door ons nieuwste product Jasno Swings  Met één ketting bediening wordt er een om en om systeem in beweging gebracht.

De vloeiende bewegingen van de lamellen resulteren in een harmonieus en verrassend 3D effect. Meer of minder lichtinval? Recht of juist schuin gedraaide lamellen? Spelen met licht wordt nu nog leuker!